Lirik Lagu Panas Panase Srengenge kuwi Viral TikTok

Lirik Lagu Panas Panase Srengenge kuwi yang sedang viral di TikTok akhir-akhir ini, banyak pengguna TikTok yang menggunakan musik dengan bahasa jawa ini. Lagu ini menceritakan kisah percintaan yang tersakiti.  Panas Panase Srengenge viral di TikTok dengan mengajak teman, pacar, ada juga yang mengajak guru nya untuk mengikuti trend lagu Panas Panase Srengenge kuwi. Kamu Cukup menggunakan 6 foto keren yang kamu punya. Kamu bisa ikutin video yang viral dengan musik Panas Panase Srengenge kuwi di video yang sudah tersedia. Selamat mencoba

Lirik Lagu

Durung nganti garing

Catu sing ning atiku

Tego-tegone sliramu

Nambahi loro batinku

Aku ora percoyo

Nanging kabeh iki nyoto

Cetho ning ngarepe moto

Yen sliramu kuwi cidro

Panas-panase srengenge kuwi

Kang nguliti awak iki

Nanging seh panas rasaning ati

Nyawang kedadean iki

Reff :

Lungo awakku sing kudu lungo

Timbang batinku keloro-loro

Ra bakal awakku iki

Bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo

Snajan loro neng njero dodo

Yen pancene uwis nasibku

Kudu pisahan karo awakmu